søndag 24. februar 2013

Ting og tang

Tok noen bilder av Twilight tingene mine.

Dette en en DVD-pakke som jeg nylig fikk tak i. Det er en boks med 3 New Moon DVD'er, filmen + ekstramateriale. Boksen er limited edition, så jeg var veldig heldig som fikk kjøpt den. Den inneholder postkort, armbånd, bokmerke, penn og plakat.




Samlebokser(mangler bare Twilight-boksen)



Den ene Twilight DVD'en er fra USA(sone 1). Jeg kjøpte den før Twilight kom ut på DVD i Norge.







10 kommentarer:

  1. Har den første Twilight samleboksen, veldig fornøyd med den :) Skal si ifra hvis jeg snubler over en!

    SvarSlett
  2. Hvilken er det? Jeg har boksen med de to DVDene. I USA har de en Twilight samleboks med forskjellige ting, som armbånd, plakater, postkort osv.

    SvarSlett
  3. Tror det er den første Twilight boksen som ble gitt ut i Norge... Men den er tynnere enn de andre.
    Her er et bilde av boksen og hva som fulgte med:
    http://www.twilightsweden.se/galleri/albums/twilight/promobilder/dvd2/002.jpg

    SvarSlett
  4. Den har jeg faktisk aldri sett før. Denne er det jeg har lyst på: http://www.ebay.com/itm/140890755004?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

    SvarSlett
  5. Oooh!! Den var snasen :)

    SvarSlett
  6. hei!! jeg lurte på hvor man får kjøpt de limited edition boksene hende? og om dere vet om noen steder i norgen man får kjøpt twilight ting?

    SvarSlett
  7. Real replicas.no har noen Twilight ting. Det beste er å handle på ebay. Samleboksene blit desverre utsolgt raskt og er i begrenset opplag. Jeg har funnet mine i diverse dvd butikker. Jeg kan skrive et innlegg i bloggen om hvor man kan få kjøpt twilight ting :)

    SvarSlett
  8. tusen takk^^ syns bloggen din er veldig fin^^ i hvilke dvd butikker har du vært i altså hva heter de?

    SvarSlett
  9. Husker at jeg fant Eclipse boksen på Lefdal. New moon boksen kjøpte jeg på finn.no. Begge Breaking Dawn boksene kjøpte jeg på platekompaniet. Håper det hjelper og at du klarer å finne dem. Jeg kan sjekke om jeg finner Eclipseboksen på Lefdal her i Ålesund. Kanskje de har den enda.

    SvarSlett
  10. ok takk^^ om du finner den kan du ta og sende en melding på face til meg om du har facebook da;)http://www.facebook.com/annei94 hvis ikke så finner vi ut en annen måte ;)

    SvarSlett