lørdag 26. november 2011

Robert og Kristen er misfornøyd med noen scener i Breaking Dawn

På grunn av 13-årsgrensen, måtte mye redigeres bort fra Breaking Dawn. Regissøren var redd for at sex-scenen skulle bli for mye i forhold til aldersgrensen. Krristen Stewart var svært misfornøyd da hun så den ferdig klippede versjonen av scenen. Robert sier skøyeraktig at det var Kristens feil at så mye måtte klippes bort, fordi hun hadde en tendens til å komme med lyder og bevegelser som var upassende i forhold til publikums aldersgrense.

Kristen, som er en kjempestor Twilight-fan, ville at fødsels-scenen skulle være akkurat som i boken. Hun ville gjerne presse grensene og skremme livet av publikum. Desverre ble mye av denne scenen også klippet bort.
Uansett synes jeg at de klarte å formidle skrekken i øyeblikket og skremme publikum i filmen. Vi får se fødsels-scenen fra Bella's perspektiv. Hun er redusert og døden nær, derfor faller hun bort litt i noen øyeblikker. Noen ganger ser vi bare noen tåkete bilder og hører at noe dramatisk foregår.

Vi får håpe at de mest skremmende scenene kommer med på dvd-en.

2 kommentarer:

  1. dvd for BD kan gjerne ha aldersgrense 25 for min del, bare deleted scenes er med :) Jo mer det snakkes om desto mer nysgjerrige blir vi. Hvis det er unge øyne de er bekymret for kan de bare spare seg for å være så blåøyde. Unger ser alt mulig på tv og hvertfall i Norge er litt naken hud og noen stønn i filmen virkelig barnemat.Når NRK viser trekant så klarer vi å fordøye en hollywood movie også :)
    Dessuten er twilight serie filmer hvor hovedpersonene modnes og må inn i en voksen verden. Hadde vært rart og kjedelig hvis de siste filmene var for barn.

    ¤Esmeralda¤

    SvarSlett
  2. Ja, det kan du godt si! Helt sykt hvor mye perverst NRK kan få seg til å vise. BD1 fikk høyere aldersgrense i Sverige fordi de mente at barn ville bli redd for graviditet og fødsler når de ble voksne(som jeg kan være enig i). Ble litt skremt selv :P Men de kan gjerne gi ut en uncut DVD! Vil gjerne se de scenene som ble for drøy til kinoversjonen med 13-årsgrense.

    SvarSlett