tirsdag 20. desember 2011

Twilight blir oversett i People's choice awards 2012


Hmmm... Lurer på hvem som sitter i denne komiteen som velger ut hvilke filmer som blir nominert. Når jeg ser på alle kategoriene som BD kunne vært nominert til, begynner jeg å lure: Favourite movie, favourite ensemble cast og favourite book adaption.
En film nominert i kategorien "Best book adaption", er "I am number four". Jeg tviler på at noen engang husker den filmen, som ble en fiasko.

Robert Pattinson er nominert, men for "Favourite drama movie" for "Water for Elephants". Taylor Lautner er også nominert som "Best action movie star", men jeg tror det er for filmen "Abduction". Kristen er ikke nominert til noe, selv om hun har spilt i "Welcome to The Riley's" sammen med James Gandolfini(The Sopranos), som ryktes å bli nominert til Oscar.

Uansett, blir Twilight totalt oversett i årets PCA! Kanskje har dette noe med å gjøre at Twilight dominerte PCA i fjor? Da vant Eclipse "Favourite movie". Det er merkelig at Breaking Dawn ikke er nominert i noen kategorier i år, spesielt med tanke på at BD er en bedre film enn Eclipse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar